Buy your property through RE/MAX Professionals in Makrigialos

    á Photos by Crete-Today

EIENDOM I Sitia, CRETE


Øst-Kreta har den vakre byen Sitia på sitt hjerte, dette sol byen og dens omgivelser er full av historie, fra tidlig minoerne til venetianerne og tyrkerne, som alle falt for fristelsen ved Sitia.
Dagens individuelle ville gjøre klokt i å gi akt på deres eksempel, er dette absolutt en del av Kreta som fortsetter å tilby mye for potensielle investorer, som for tiden er det utviklingen under bygging av The minoisk Group på Vai, og Dolphin Capital på Papadiokambos to av Hellas 'fremste utviklingsgrupper .
Sitia er en levende by, som har blitt et populært turistområde med alt for dagens turister, med det er rekke strender, har den Søn sjø og sand, pluss flere windsurfing områder. Selve byen har et godt utvalg av kafeer, barer og klubber, og et bredt spekter av boutique shopping, er alt en kort spasertur fra den flotte havneområdet med det restauranter og tavernaer som gir utsikt over havnen og havet utenfor. Byen er voktet av den venetianske fortet som noen ganger er det base for ulike festivaler og arrangementer, er Kornaria teaterfestival en årlig begivenhet, det er også det arkeologiske museet, og selvfølgelig hele området er en stor arkeologisk eventyr.
Rundt denne delen av øya er det så mye å se og gjøre, det er den berømte klostrene i Moni Faneromenis og Moni Toplou å besøke, det arkeologiske stedene på Itanos (a dorisk Town), den fantastiske minoiske palasset på Kato Zakros og flere venetianske hus. Dette hjørnet av Kreta har et vell av små landsbyer noen som har stått stille, og tilbyr en påminnelse om fortiden, er det fortsatt områder med landbruk avhengighet, er dette hjemmet til en av verdens beste olivenoljer, og Sitia vin en stor produsent.
På vestsiden av Sitia er det en rekke små landsbyer som tilbyr den besøkende en helt annerledes syn på livet, noen nær sjøen som Mochlos, Tourloti, og Hamezi, mens andre går opp i innlandet som Skordilo og Ahladia.
Øst for Sitia er det et vell av små landsbyer og større funn for eksempel Palekastro på vei til den berømte Palm Beach i Vai. Alle langs den østlige enden av øya er det et vell av idylliske situasjoner i området rundt steder som Zakros, Ziros, og den fantastiske Xerokambos. Denne enden av øya er fortsatt et ideelt sted for å utvikle og det er mange muligheter til å tilegne seg det perfekte stedet å bygge villa ved sjøen eller hus i åsene.
Sitia er også hjemmet til øyene tredje flyplassen, som snart vil være åpen for internasjonale flyreiser i tillegg til dagens link til Athen, og resten av Hellas. Foreløpig internasjonal flytrafikk er gjennom Heraklion som ligger ca 2.5hrs borte, men nye vegen forbedringer vil redusere denne gang i nær fremtid.
Byen har alle fasiliteter man trenger å bære på liv eller virksomheten, er det hjem til Major banker som tilbyr lån forsikring og rådgivning, og er også hjemmet til det lokale skattekontoret, er det tiden er under betydelig utvikling med mange nye hus og leiligheter under konstruksjon, er det også et moderne sykehus, og andre medisinske fasiliteter tilgjengelig.
Det er allerede en sterk Real Estate tilstedeværelse i området, og nylig verdensledende på Real Estate, RE/AL har utviklet en tilstedeværelse i form av RE/AL Professionals. Det finnes også mindre utviklere i området og det nye konseptet Brøkdelen Eierskap kan fort bli populær.

 

 

 

 

 

[up]

Houses for SALE in Sitia, East Crete

 

 

Building plots for SALE in Sitia, East Crete

 

 

Houses for renovation for SALE in Sitia, East Crete

 

 

Businesses for SALE in Sitia, East Crete

 

 

Investment opportunities  in Sitia, East Crete

 

 

Local Real Estate Agent

 

 

Rent a house or apartment in Sitia, Crete

 

 

Sell your property

 

E LINKS

 
  freebanner3