Αγόρασε ακίνητα μέσω RE/MAX Professionals

   á φωτογραφίες του Crete-Today

 

Ακίνητα στην Σητεία, Κρήτη

 

Η Σητεία είναι απο τις πόλεις της Ανατολικής Κρήτης. Είναι μια αμφιθεατρική πόλη με πολλά χωριά και χωριουδάκια γύρω απο την πόλη ή σε μικρή απόσταση απο αυτήν: Βάϊ, Παλαίκαστρο, Αγιά Φωτιά, Ρούσσα Εκκλησιά, Ζάκρος, Κάτω Ζάκρος, Αρμένοι, Χανδράς, Μουλιανά, Μαρωνιά, Συκιά, Σκορδίλο, Κριά, Κατσιδόνι, Σίτανος, Καρύδι, Παπαδιόκαμπος, Χαμέζι, Τουρλωτή, Σφάκα, Μόχλος, Ξερόκαμπος, Αζερόκαμπος, Ίτανος, Πετράς, Μυρσίνη και άλλα πολλά.

 H Σητεία προσφέρει ποικιλία δραστηριοτήτων και μεγάλες δυνατότητες για αποδράσεις. Ενθαρρύνονται μελλοντικοί αγοραστές να επενδύσουν στην αγορά ακινήτων. Υπάρχουν περιοχές που αποτελούν δημοφιλείς προορισμούς  και κατά συνέπεια περιοχές για να αγοράσει κανείς ακίνητο όπως σπίτι, μονοκατοικία, οικόπεδο, βίλα, έκταση, ξενοδοχείο, παλιό σπίτι και άλλα πολλά. Μια τέτοια περιοχή είναι όπως αυτή του Μόχλου. Ένα γραφικό ψαροχώρι με ενοικιαζόμενα δωμάτια, ταβέρνες, μαγαζιά.

Άλλη περιοχή είναι του Παλαίκαστρου. Το Παλαίκαστρο έχει ωραίες παραλίες όπως αυτές του Κουρεμένου και της Χιώνας. Κατά περιόδους το καλοκαίρι έρχονται πολλοί τουρίστες με τροχόσπιτα και κάνουν κάμπινγκ σε αυτές τις παραλίες. Κυρίως στην παραλία του Κουρεμένου, έρχονται αυτοί που λατρεύουν το άθλημα του windsurfing. Κοντά στην περιοχή αυτή βρίσκεται η πλέον πιο διάσημη παραλία στο νησί , η παραλία του Βάϊ. Το μοναδικό φυσικό φοινικόδασος στην Ευρώπη είναι στην περιοχή της Μονής Τοπλού, όπου ο επισκέπτης μπορεί να δει ένα από τα ιστορικότερα μοναστήρια της Κρήτης. Μπορεί να κάτσει στον καφενείο της Μονής Τοπλού και να αγοράσει ποικιλία προϊόντων που φτιάχνει το ίδιο το μοναστήρι όπως κρασί. Μια ανεξερεύνητη παραλία είναι αυτή του Ιτάνου. Η περιοχή αυτή γενικότερα θεωρείται η καλύτερη περιοχή για επένδυση στην επαρχία Σητεία. Μόλις τώρα αναπτύσσεται και χει πολλά μέρη φυσικού κάλλους. Υπάρχουν σπίτια, οικόπεδα, βίλες, εκτάσεις και πολλά άλλα ακίνητα για πώληση.

Δυο από τις πιο γνωστές αλλά και συνάμα πιο φυσικές περιοχές στην επαρχία της Σητείας είναι οι περιοχές του Ξεροκάμπου και Κάτω Ζάκρου. Καταπληκτικές αμμουδιές, πλούσιο φυσικό κάλλος , μεγάλη αρχαιολογικής σημασίας ευρήματα, όλα αυτά τις καθιστούν δυο από τις πιο όμορφες παραλίες στην Κρήτη και δυο από τις όμορφες περιοχές . Πολλοί Γερμανοί και Ιταλοί υπήκοοι αλλά και Έλληνες έχουν επενδύσει σε αυτήν την περιοχή και έχουν αγοράσει κυρίως σπίτι ή οικόπεδο.

Άλλες περιοχές αξιόλογες για επένδυση είναι στον Παπαδιόκαμπο και στο Κάβο Σίδερο.  Και στις 2 περιοχές προβλέπονται μεγάλες επενδύσεις από τις εταιρείες Dolphin Capitals και Minoan Group. Αυτό θα έχει ως συνέπεια  να επισπεύσει την λειτουργία του αεροδρομίου της Σητείας ως διεθνές αεροδρόμιο της Κρήτης. Σύντομα θα ολοκληρωθούν οι εργασίες ώστε το αεροδρόμιο της Σητείας να είναι έτοιμο να κάνει πτήσεις σε προορισμούς του εξωτερικού. Μόλις ολοκληρωθεί αυτό το εγχείρημα, οι τιμές των ακινήτων αναμένεται να εκτοξευθούν στα ύψη.

Η περιοχή της Σητείας γενικότερα προσφέρει πολλές επενδυτικές ευκαιρίες.

 

Ένα από τα γραφεία που μπορείτε να βρείτε ακίνητο στην Σητεία είναι η RE/AL Professionals. Με την RE/AL Professionals, μπορείτε να βρείτε ακίνητα κάθε είδους στην επαρχία Σητείας.

 

 

 

E LINKS

[πάνω]

Για αγορά σπιτιού ή διαμερίσματος στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά οικοπέδου στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά παλιού σπιτιού στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ξενοδοχείου ή ενοικιαζόμενων δωματίων στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά μεγάλης έκτασης στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά επιχείρησης στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για αγορά ακινήτου στην Σητεία, Κρήτης κάνετε κλικ εδώ

 

Για πώληση ακινήτου στην Σητεία, Κρήτη κάνετε κλικ εδώ

 

Για ενοικίαση ακινήτου στην Σητεία, Κρήτης κάντε κλικ εδώ

 
  freebanner3