KOOP JE ONROEREND GOED BIJ REMAX PROFESSIONALS IN MAKRYGIALOS

Onroerend goed in Sitia, Kreta

 

 In het oosten van Kreta is de mooie stad Sitia, deze zonovergoten stad en haar omgeving is doordrenkt van geschiedenis, van de vroege Minoans de Venetianen en de Turken, alle prooi aan de verleiding van Sitia.
Vandaag de individuele doen er goed aan rekening te houden met hun voorbeeld, dit is zeker een deel van Kreta die nog steeds veel te bieden heeft aan potentiële investeerders, momenteel zijn er ontwikkelingen in de bouw door The Minoan Group op Vai en Dolphin kapitaal op Papadiokambos twee van de Griekse premier ontwikkeling groepen.

 Sitia is een levende stad, die is uitgegroeid tot een populaire toeristische plaats met alles voor de hedendaagse vakantieganger, met haar aanbod van stranden, het heeft zond zee en strand, plus meerdere windsurfen gebieden. De stad zelf heeft een goede selectie van cafes, bars en clubs, en een breed scala van boetiek winkels, allemaal op korte loopafstand van het prachtige havengebied met zijn restaurants en tavernas bieden uitzicht op de haven en de zee daarbuiten. De stad wordt bewaakt door het Venetiaanse fort die soms de basis is voor diverse festivals en evenementen, de Kornaria theater festival is een jaarlijks evenement en er is ook het archeologisch museum, en natuurlijk het hele gebied is een grote archeologische avontuur.

 Rond dit gedeelte van het eiland is er zoveel te zien en te doen, er zijn de beroemde kloosters van Moni Faneromenis en Moni Toplou te bezoeken, de archeologische opgravingen op Itanos (een Dorische stad), de fabelachtige Minoan Palace in Kato Zakros en verschillende Venetiaanse huizen. Deze hoek van kreta heeft een schat van een aantal kleine dorpjes, sommige die hebben stilgestaan, en bieden een herinnering van het verleden, er zijn nog gebieden van agrarische afhankelijkheid, dit is het thuis van een van 's werelds beste olijfolie, en Sitia wijn is een grote producent.

 Aan de westkant van Sitia zijn er tal van kleine dorpen die de bezoeker werkelijk een andere kijk op het leven geven, sommige dicht bij de zee, zoals Mochlos, Tourloti en Hamezi, terwijl anderen meer het binnenland zijn zoals Skordilo en Ahladia.
Ten oosten van Sitia zijn er een schat aan kleine en grotere dorpen tevinden zoals Palekastro op de weg naar het beroemde Palmen strand op Vai. Langs de hele oostkant van het eiland is er een schat aan idyllische situaties in het gebied rond plaatsen zoals Zakros, Ziros, en het prachtige Xerokambos. Dit einde van het eiland is nog steeds een ideale plaats om te ontwikkelen en er zijn veel mogelijkheden om op de perfecte plek uw villa aan zee te bouwen of uw huis in de heuvels.

 Sitia is ook in het bezit van de 3de luchthaven van dit eiland, die binnenkort zal worden opengesteld voor internationale vluchten en de huidige koppeling naar Athene, en de rest van Griekenland. Momenteel internationale luchtverkeer is vanaf het vliegveld Heraklion en is ongeveer 2,5 uur, maar met de nieuwe weg verbeteringen zal dit een stuk minder zijn in de nabije toekomst.
De stad heeft alle voorzieningen,het is het thuis van de grote banken die leningen, verzekeringen en advies bieden, en is ook het thuis van de lokale belastingdienst.Er zijn  momenteel belangrijke ontwikkelingen met veel nieuwe huizen en appartementen.Ook is er een modern ziekenhuis, en er zijn andere medische voorzieningen beschikbaar.

 

 Er zijn verschillende makelaars kantoors in het gebied en sinds kort de wereldleider op het gebied van Onroerend goed, RE/AL hebben een aanwezigheid in de vorm van RE/AL Professionals. Er zijn ook kleinere ontwikkelaars in het gebied en het nieuwe concept van Fractionele Eigenaar zal binnekort al snel populair zijn.

 

[boven] 

 

*

Huizen te koopin Sitia, Oost Kreta

 

*

Bouwgronden tekoop in Sitia, Oost Kreta

 

*

Huizen voor renovatie tekoop in Sitia, Oost Kreta

 

*

Businesses tekoop in Sitia, Oost Kreta

 

*

Investerings-mogelijkheden in Sitia, Oost Kreta

 

*

Lokale makelaars

 

*

Huur een huis of appartement in Sitia, Kreta

 

*

Verkoop uw woning

 

***

 

E LINKS

 

Fotos boven van Crete-Today

 
  freebanner3